Caroline
van der Zwet

 

Advocaat partner arbeidsrecht

Caroline beseft dat cliënten behoefte hebben aan snel en pragmatisch advies van een hoogstaand kwaliteitsniveau. Zij is bedreven in alle aspecten van het arbeidsrecht en houdt van een daadkrachtige aanpak. Caroline slaagt erin een optimaal resultaat te bereiken en met haar cliënten een persoonlijke en professionele band op te bouwen. Zij werkt oplossingsgericht en adviseert haar cliënten ook graag op strategisch niveau, bijvoorbeeld in geval van een collectief ontslag of overgang van onderneming.

Caroline heeft met een groot aantal internationale en Nederlandse bedrijven een hechte cliëntrelatie opgebouwd. Daarnaast treedt zij regelmatig op voor leden van de directie en het hogere management van diverse bedrijven en instellingen. Caroline is ook zeer bedreven in internationaal arbeidsrecht en zij staat ook vaak expats bij. Elke cliënt is voor haar even belangrijk.

Caroline  is medeoprichter en partner van Milestone advocaten. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring als advocaat. Voordat zij haar eigen kantoor oprichtte, was zij gedurende tien jaar werkzaam als arbeidsrecht advocaat en ondernemingsrecht advocaat bij Clifford Chance in Amsterdam. Zij werkt ook nu nog regelmatig met Clifford Chance samen als sparring partner. Sinds 2004 heeft Caroline haar eigen kantoor in Utrecht.

Caroline begeeft zich als arbeidsrecht advocaat ook vaak op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht, bijvoorbeeld in het kader van de positie van de statutair bestuurder- aandeelhouder.

Nominatie

Caroline is door een aantal cliënten genomineerd  als “beste arbeidsrecht advocaat” van Nederland.

Caroline is lid van de specialisatie Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o., bestuurslid/secretaris van de NVVMA (Nederlandse Vereniging van Mediation Advocaten).  Zij doceert mediation en beroepsethiek voor de Nederlandse Orde van Advocaten aan beginnende advocaten.

Mediator:

Caroline is naast arbeidsrecht advocaat ook mediator en geregistreerd bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). Zij bemiddelt regelmatig bij arbeids- en ondernemingsrechtelijke geschillen. Daarnaast komen haar kwaliteiten als mediator ook goed van pas bij haar optreden als advocaat.


Contactgegevens

telefoon : +31 (0)30 744 04 72

mobiel : +31 (0)6 295 971 64

e-mail : vanderzwet@milestoneadvocaten.com

linkedin : Caroline van der Zwet

CONTACT

Maliebaan 20
3581 CP Utrecht
Nederland
+31 (0)30 744 04 70
info@milestoneadvocaten.com

Contacteer mij

 
 

 

Regentesselaan 2
3818 HJ Amersfoort
Nederland
+31 (0)30 744 04 70
info@milestoneadvocaten.com