Dorianne Broekman

 
Advocaat partner arbeidsrecht

Dorianne heeft meer dan 20 jaar ervaring als advocaat arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht, die zij aanvankelijk heeft opgedaan bij grote internationale kantoren. In 2004 heeft zij haar eigen kantoor opgericht en sindsdien heeft zij een zelfstandige en bloeiende arbeidsrechtpraktijk. Cliënten ervaren een goede samenwerking met Dorianne door een duidelijke communicatie, heldere adviezen en persoonlijke betrokkenheid. Arbeidsconflicten, reorganisaties, (collectieve) ontslagzaken en medezeggenschapskwesties begeleidt zij met gedrevenheid, en zeker ook met oog voor de verhoudingen van de betrokkenen. Dorianne werkt ook op het snijvlak van arbeidsrecht en ondernemingsrecht (overgang van onderneming, overnames, outsourcing en ondernemingsraden). In de uitvoering kunnen cliënten vertrouwen op een deskundige analyse en praktische aanpak. Haar klantenkring betreft (internationale) bedrijven, organisaties, hoger management en expats. Zij adviseert ook in de Engelse taal. Dorianne heeft in haar loopbaan ook ervaring opgedaan als bedrijfsjurist (Shell, Holland Casino en Vodafone) en als lid van Raad van Commissarissen. Deze achtergrond stelt haar in staat zich te verplaatsen in het perspectief van de cliënt.

Medezeggenschapsrecht

Het begeleiden van complexe advies- en instemmingstrajecten tussen bestuurder en ondernemingsraden is een specialiteit waar up-to-date kennis juridische kennis, tactisch inzicht en gevoel voor verhoudingen samen komen.

Mediation

Dorianne is opgeleid tot mediator en zij begeleidt conflicten en wijzigingen binnen organisaties vanuit die vaardigheden. Daarnaast zet zij deze vaardigheden in bij de oplossing van zaken als dat aan de orde is.

Procesrecht

Gedurende haar gehele loopbaan heeft Dorianne een brede expertise opgebouwd ten aanzien van juridische procedures. Dorianne is lid van de Vereniging voor Arbeidsrechtadvocaten. Ook is zij bestuurslid van het netwerk voor vrouwelijke ondernemers F-Link.


Contactgegevens

telefoon : +31 (0)30 744 04 73

mobiel : +31 (0)6 248 68 765

e-mail : broekman@milestoneadvocaten.com

linkedin : Dorianne Broekman

CONTACT

Maliebaan 20
3581 CP Utrecht
Nederland
+31 (0)30 744 04 70
info@milestoneadvocaten.com

Contacteer mij

 
 

 

Regentesselaan 2
3818 HJ Amersfoort
Nederland
+31 (0)30 744 04 70
info@milestoneadvocaten.com