Ondernemingsrecht

Of het nu gaat om lastige contracten met klanten of leveranciers, samenwerkingsvormen, overnames of (dreigende) geschillen, wij ontzorgen u en denken mee in oplossingen.

In alle fases van een onderneming is een goede juridische basis van belang. Denk daarbij aan de juridische vormgeving, de organisatie en de interne verhoudingen, aan (het voorkomen van) de aansprakelijkheid van bestuurders, aandeelhouders en/of commissarissen én de externe verhoudingen met klanten en leveranciers. Door dit goed vast te leggen, kun je geschillen in de toekomst veelal voorkomen.

Bij de groei van een onderneming ontstaan er weer nieuwe uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan groei door een fusie of overname, werknemersparticipatie, uitgifte van nieuwe aandelen, toetreding of uitkoop van een partner of financier, aanpassing van een aandeelhoudersovereenkomst, herstructurering of certificering van aandelen.

Ook bij het afstoten van (een deel van) de onderneming zijn de juiste keuzes in het proces van groot belang. Als verkoper wil je uiteraard een goede prijs ontvangen, maar daarnaast wil je ook de risico’s en aansprakelijkheid bij verkoop zoveel mogelijk beperken.

De advocaten van Milestone kunnen u bijstaan in elke fase van de onderneming: van klein naar groot, van groot naar kleiner, nationaal en internationaal. Of het nu gaat om een praktisch advies, een uitgebreide, schriftelijke vastlegging, om onderhandelen of het procederen in geschillen.

Wij zijn betrokken bij de zaak, bieden scherpe tarieven en denken mee in oplossingen.

Onze specialisten

Marc
Kelder
Advocaat partner ondernemingsrecht

Neem contact met ons op

CONTACT

Maliebaan 20
3581 CP Utrecht
Nederland
+31 (0)30 744 04 70
info@milestoneadvocaten.com

Neem contact met ons op

 
 

 

Regentesselaan 2
3818 HJ Amersfoort
Nederland
+31 (0)30 744 04 70
info@milestoneadvocaten.com